2 mdr. til jul – Er du lige så meget i panik som mig?

I dag er det d. 24/10 og det betyder at der kun er 2 måneder til jul, det er crazy og det kommer bag på mig hvert år så hurtigt tiden går, jeg hader julehandel, og vil helst undgå det så vidt muligt, storcentre fyldt med mennesker og skigene børn, det er ikke lige mig, lidt i kontrast til at jeg elsker lagersalg, men der kommer jeg også enten før de åbner eller sidst på dagen hvor de fleste har været igennem.

ralphie
Tror også julen er kommet bag på Ralphie 🙂

Men når nu der ikke er længere til jul, betyder det at jeg snart, skal ud at købe julegaver, og da november er min travleste tid på året, da den er den måned der er flest lagersalg, og derfor rigtigt meget er skal oprettes og markedsføres, så er tiden knap, så derfor køber jeg stort set alle mine julegaver på nettet, det var simpelthen så skønt sidste år, at bestille det hele online, det sparede en masse tid, da jeg hurtigt kunne søge efter det på ønskesedlen og bare købe det, i stedet for at skulle igennem en masse butikker, som ikke havde det man søgte.

Til min egen familie, mine forældre og bedste forældre, køber jeg tit på de lagersalg, jeg alligevel besøger i løbet af november, da jeg ved hvad de kan lide og derfor ikke er bange for at det skal byttes, og på den måde har de fået nogle gaver, af større værdi, end de ellers ville have fået, og det har de været glade for, så hvis jeg falder over noget i år, vil det være samme løsning igen. Jeg vil som sådan ikke anbefale at købe gaver på lagersalg, med mindre man er helt sikker på at det er noget modtageren vil blive glad for, eller at det bare er en lille gave for sjov skyld.

En anden ting man ikke kan undgå i november og december er komsammen med pakkespil, der er lagersalg en genial ting, jeg køber alt muligt sjovt til div. lagersalg, som er gode til pakkespils gaver, købte sidste år flere forskellige små køkken dimser hos Steel Functions lagersalg.   

Det gode ved nethandel er at man godt kan købe noget på udsalg, og så stadig bytte det efter jul, jeg er ikke meget for at købe noget uden jeg får rabat, så selvom jeg handler alle gaverne online, så sørger jeg altid for at købe det i de webshops som giver den bedste pris, dog skal man altid lige huske at tjekke fragt, da det hurtigt kan blive billigere at samle flere køb et sted, selvom de ikke er de billigste.

Noget som for alvor er kommet frem i Danmark er Black Friday, en fredag hvor det bare hedder shop amok, og jeg har lavet en side hvor alle Black Friday tilbud fra webshops vil komme på, lige nu er det kun tekst, da jeg ikke må afsløre de mange tilbud endnu, men jeg kan allerede sige nu at det bliver vildt, flere shops vil have 70-80% rabat og nogen endda med rabatkoder, så det er den dag du skal købe dine julegaver! Det har jeg tænkt mig at gøre, det er d. 27/11, det er lidt forskelligt hvornår de forskellige starter med deres tilbud, men det vil komme til at fremgå af siden.

Måske vil du også læse

Skriv et svar