Året der gik…

Hej

Der er sket meget i det sidste år, og nogen gange kan jeg have svært ved at følge med 🙂

Og jeg vil gerne have lov at prale lidt, så ingen jante lov her, den vil jeg gerne smide langt langt væk, og det er der flere der skulle tage at gøre.

Sidste år nåede jeg op på 25.000 følgere på Facebook, lige efter nytår, i år er det tal 48.000 det er næsten en fordobling, og jeg er vildt glad og ser frem til de 100.000.

Og så rundede jeg også lige 50.000 modtagere af mit nyhedsbrev og sidste år havde jeg over 2.500.000 sidevisninger på Lagersalg.com 🙂

Det er helt vildt, og langt over hvad jeg havde forventet…

Jeg har lavet en stor investering i et nyt design, på sitet, som jeg håber du er glad for at bruge, og lettere kan finde rundt på end det gamle, fordelen ved den nye side er at jeg hele tiden, kan lave forbedringer og rettelser i funktioner og design, hvor det gamle var meget låst, hvilket ofte gjorde mig utroligt frustreret, det er så dejligt, at det hele er blevet meget lettere at arbejde med, og lettere for dig at bruge.

Og i november startede jeg VIP Club op, hvor man som medlem kan få særlig adgang til lagersalg, før alle andre, det har været under vejs længe, mest fordi jeg har været nervøs for, hvordan folk ville modtage det, men det er gået rigtigt godt, og der er allerede kommet mange medlemmer på siden, så jeg ser frem til i år, at give medlemmerne rigtigt mange flere lagersalg at vælge imellem, når det kommer til VIP adgang 🙂

Langt om længe, så er bloggen også flyttet over på Lagersalg.com, så jeg ikke længere har den på et separat domæne, hvilket længe har irriteret mig, og det har også gjort at jeg, ikke har fået skrevet så mange indlæg, som jeg gerne vil, så det skal der laves om på i år, jeg vil gerne lave rigtigt mange flere blog indlæg.

Med så mange brugere, er der naturligt også kommet en del mere arbejde, og en masse der hele tiden skal opdateres og holdes vedlige, derfor skal jeg bruge min første medarbejder i år, det er lidt som at springe ud på dybt vand, og skulle ansætte sin første medarbejder, men også meget spænende.

Så står du eller en du kender, og mangler et job inden for online markedsføring, så høre jeg gerne fra dig.

Jeg ser frem til et nyt år, hvor den bare skal have fuld gas.

Du kan kontakte mig på cecilie@lagersalg.com

 

 

Måske vil du også læse

Skriv et svar