Benedikte Utzon lagersalg

Benedikte Utzon læder jakke, lola ramona sko
Benedikte Utzon læder jakke, lola ramona sko

I går var jeg til lagersalg hos Benedikte Utzon eller rettere sagt Womens Wear Group i Ikast, da de også har andre mærker som Lindon, By Sofie Rasmussen og Elinette, men det var tøjet fra Benedikte Utzon som var det jeg gik efter, de andre mærker er ikke lige min stil, men billigt var det, og der var et stort udvalg af tøj i alle str. Jeg kunne nemt have brugt en af hver af Benedikte Utzons tøj, da det er i klassisk stil og i god kvalitet, som kan holde længe, og det er virkelig noget jeg mangler i min garderobe, har lidt for meget Bestseller som også er fint nok, men det holder bare ikke ret lang tid.

Da jeg efterhånden har været til rigtigt mange lagersalg, så har jeg lært at begrænse mig, da jeg ellers hurtigt ville komme til at købe alt for meget, og mange gange tager jeg til lagersalg uden at få noget med hjem, da jeg tit også tager afsted for at snakke med dem som holder lagersalget, så jeg kan få noget nyttig information, som jeg kan bruge til at forbedre Lagersalg.com

Men i går kunne jeg ikke lade denne jakke hænge, det er en super cool læder jakke med hætte, det er et showpiece så det er ikke en man kommer til at se andre med.

Alt læder kostede 1.000,- og det var også for lange jakker med pels, så det var virkeligt billigt, ellers kostede alt Benedikte Utzon 300,- og 2. stk. 500,-

Alt andet tøj kostede 150,- pr. del 2 stk. 200,- Du kan se noget af By Sofie Rasmussen tøjet her hos Designers & Friends, mange af delene kan du også få til lagersalget.

Benedikte Utzons tøj ligger normalt på 799,- og op efter, mange kjoler koster omkring 2.000,- så det er en stor besparelse, og nogle af hendes lange frakker koster helt op til 15.000,-

Se noget af deres nye tøj på Benedikte Utzons webshop, du finder også varer sat ned med 50 %

Tog lige lidt billeder så i kan se det lækre udvalg, og du kan stadig nå at tage der ud, da de har åbent i dag fra kl. 12.00 – 19.00 se adressen her

Billedet øverst er af mig med jakken på, min datter tog billeder og desværre var dem forfra ikke så gode, så det blev lige dette i stedet og min søn ville lige med også.

Her ser du billeder af noget af det andet tøj du kan finde der ude, der er f.eks. den flotte coral farvede kjole med bælte i taljen, som normalt koster 1.799,- men du kan få for kun 300,-

Er helt vild med kjoler, og har alt for mange, men af en eller anden grund kan jeg altid bruge nogle flere, så kunne godt have taget dem alle med hjem, da de er super flotte, og har faktisk ikke ret mange med lange ærmer, men det må blive næste gang.

Indeholder affiliate reklamer

 

Måske vil du også læse

Skriv et svar