Billig kæreste ferie, med 5 stjernet forkælelse :-)

Vil du også gerne på ferie med kæresten? Og vil du gerne have forkælelse, men synes du det er alt for dyrt?

Ja jeg har tit tænkt det samme, men fandt for et par år siden en billig rejse til Budapest, som jeg gav min mand i julegave, jeg forventede mig ikke så meget af stedet, vi skulle bare et sted hen hvor vi kunne hygge os en hel weekend alene.

Hold op hvor blev jeg overrasket, Budapest er vildt lækkert, og specielt for sådan en som mig som elsker mad, de laver det lækreste mad, og til ingen penge, vi var på en restaurant, hvor der kom en tjener og træk stolen ud for os, vi fik, forret, hovedret, dessert, vin, øl og drinks og kom af med lidt under 500,- Vi skulle begge tjekke bonen op til flere gange, for at forstå at det kunne passe, det ikke kostede mere, men den var god nok.

Kage og Café Latte på Marriott
Kage og Café Latte på Marriott

Lige ud til Donau floden ligger Marriot hotel, som har den flotteste udsigt, de har selvfølgelig stor kagebuffet om eftermiddagen, og det kan jeg ikke sige nej til, selvom min mand syntes jeg er lidt tosset, men der var alt hvad du kan spise af kage, en kop latte og et glas champagne, og det kostede hvad der svarer til 70,- Det er for øvrigt den bedste Caffé Latte jeg har fået.

Udsigten fra Marriott om dagen
Udsigten fra Marriott om dagen
Udsigten fra Marriott om aftenen
Udsigten fra Marriott om aftenen

Selvom vi ikke boede på Marriott hotel, var vi der nede flere gange, bare for at få en kop kaffe eller en øl, udelukkende fordi de havde den bedste udsigt i byen, og at sidde på et 5 stjernet hotel og spise og drikke til samme pris som du kan gå på grill bar her hjemme, det er ikke ringe.

Der er et vælg af wellness tilbud i Budapest, de har deres thermalske bade, vi var i Széchenyi Gyógyfürdö bath, bed mig ikke om at udtale det 🙂 Der kan man bade udenfor i deres varme bassiner, og indefor har de forskellige bassiner, men forskellige varme. Det var ikke lige noget for os, men det skulle jo prøves.

Mig i Budapest
Det bedste billede af mig, har næsten altid lukkede øjne på alle billeder.

Man kan også få skønhedsbehandlinger, massage og meget andet i mindre klinikker inde i byen, vi gik til frisøren, og valgte en stor frisør med de dyreste priser, og vi blev begge klippet og jeg blev også farvet, det kostede 300,- til samme pris kan man også få lavede gele negle, det er næsten så billigt at det kan betale sig at flyve til Budapest, for at få det lavet og flyve hjem igen, og så har det kostet dig mindre end i Danmark.

Et billede af udsigten fra den anden side
Et billede af udsigten fra den anden side

Vi har været i Budapest to gange, første gang på kæreste tur, anden gang på Bryllupsrejse, og det er bestemt ikke sidste gang vi har været der nede, har svært ved at modstå de gode tilbud der hele tiden kommer på mail med rejser der ned, så lige dette tilbud på hotel i 2-3 dage til kun 369,- og man kan flyve fra Billund fra 189,-

Så går du og tænker på en mini ferie, hvor man ikke behøver tænke over hvad det koster når man går ud, så er Budapest perfekt, det er næsten umuligt at bruge over 500,- på en god middag med alt hvad der hører til, man kan endda gå på en restaurant, hvor man kan spise og drikke alt det man kan for 200,- man må så godt nok kun være der i to timer, men de mænd vi sad ved siden af, fik drukket en del øl på de timer. 🙂

Er man til shopping har Budapest en lang gade udelukkende med designer butikker, der er Gucci, Guess, Monclair, Louis Vouitton og alle mulige andre, nu går jeg stort set aldrig ind i de butikker, da jeg ved jeg er for nærig til at købe noget der inde. Men der ligger også et outlet center i Budapest, jeg har dog ikke selv været der ude, da vi ikke har nået det de gange vi har været der.

Håber du vil forkæle dig selv og en du holder af med en tur til Budapest, du vil med sikkerhed ikke fortryde det, det vil også være fremragende til en tøsetur med veninderne.

Indeholder affiliate links

Måske vil du også læse

Skriv et svar