Billig kør selv ferie

Annonce

Har du planlagt din sommer?

Hvis du holder sommerferie, og gerne vil ud og rejse, men synes det er lidt dyrt, så har jeg nogle ideer til dig.

Det kan være en jungle at finde rundt, i alle de rejse sider der findes, og en ting har de alle tilfælles, man skal på forhånd vide hvor man vil hen, for at kunne søge på deres sider, og det synes jeg er virkelig træls, for jeg ved ikke altid hvad jeg vil.

Gør du?

Jeg vil gerne inspireres, så vis mig nogle gode tilbud fra forskellige lande, både på kør selv og med fly.

Det er ofte bare svært at finde, og så vil jeg også helst spare nogle penge samtidigt, hvilket gør det endnu svære.

Hvorfor skal det være sådan.

Heldigvis er der nogen som har haft samme tanke, og de har lavet rejse bureauet Travelbird, her kan du nemt og hurtigt, få et overblik over gode rejsetilbud, om du så vil til Hamborg eller Rom.

Jeg elsker at rejse, og er blevet helt afhængig af siden, og besøger den flere gange om ugen.

Min sommerferie

I år går min ferie først til Østrig og så videre til Italien, i Østrig skal vi være 3-4 dage, alt efter hvad vi lige finder på 🙂

Østrig

Jeg elsker Østrig rigtigt meget, jeg har boet der i et halvt år, som Aupair, og jeg er vild med landet, jeg kommer der både sommer og vinter, og min familie er lige så begejstret som mig, om sommeren kan vi godt lide at nyde naturen, tage op med en lift på toppen af et bjerg og nyde udsigten, tage en sejltur på en sø eller besøge et slot, mens og vinteren så skal vi bare stå på ski.

I år skal vi til byen Nassfeld, hvor vi skal bo på en campingplads, hvor jeg fik en rabatkupon på en gratis overnatning, da vi var på ferie for alle messen, og så skal den også bruges, da jeg elsker at spare penge 🙂

Travelbird har et stort udvalg i kør det selv rejser, til Østrig. Også til Nassfeld, hvor der er en sø, som man kan bade i, du kan tage op med liften til toppen af bjerget, og så er der en sommer kælkebane, hvor man kører på en kælk med hjul i en bane, ned af et bjerg, det er mega sjovt.

Østrig er et godt sted at tage et stop, på ens tur videre til Italien eller Kroatien, da turen kan være lang, hvis du som os har små børn med, så er det rart at tage et stop på nogle dage undervejs.

Italien

Resten af ferien er meget fastlagt, da vi rejser til Lidoen i Italien, og det har jeg gjort de sidste 28 år, og jeg er kun 30, så det må siges at være en tradition, som mine forældre startede og som min mand og jeg nu fortsætter, vi bor på den samme campingplads, og kender stort set alle andre der kommer, da der er rigtigt mange som har kommet der de sidste 20-50 år. Hvilket er lidt skørt, men også ret skønt.

Vi har vores egen campingvogn, som vi tager med os på sommerferie, det giver en anden frihed at være på camping, end at bo på hotel, specielt når vi har børn med, de kan lettere finde andre børn at lege med, og så er der altid en masse god underholdning for børn.

Overvejer du at tage på campingferie i Italien, men har du hverken campingvogn eller telt?

Så er der mange muligheder, for at lege et mobilehome eller et telt, det er alt efter hvad man ønsker.

Der er rigtigt mange gode campingpladser på Lidoen, og jeg vil anbefale San’t Angelo Village, Ca’ Pasquali eller Marina de Venezia det er alle store campingpladser, med badeland, butikker, restaurant og underholdning for både børn og voksne. Så der ligner de meget hinanden, jeg ville selv vælge San’t Angelo Village, da det ligger i gå afstand fra byen Cavallino.

Cavallino

Cavallino er en lille by, men der er mange restauranter, hvis du tager til Cavallino, så skal du tage ind og spise på Al Campiello, de laver verdens bedste stenovns bagte pizzaer, og prøv også deres Spaghetti Vongole, som er Spaghetti med muslinger, det er bare godt, kan slet ikke vente til jeg skal ned og have det.

Der er også mange andre restauranter, desværre har jeg ikke nået at prøve dem alle, selvom jeg ellers har haft tid nok til det 🙂 Der er man gode restauranter, så det er bare med at prøve sig frem.

Hver tirsdag er der stort marked i Cavallino, og der kan man købe alt muligt, der er både tøj, køkkenudstyr og legetøj, jeg er ved at være lidt træt af det og kan ikke klare de mange mennesker, men har du ikke været på marked før, så skal du prøve det, det er lidt af en oplevelse. Der kommer rigtigt mange mennesker, og rigtigt mange kommer i bil, derfor er det en god ide, ikke at skulle ud og kører om tirsdagen, da det trækker lange køer ud af byen.

På selve markedspladsen ligger der et Tivoli, som holder åbent hver aften, der er forskellige forlystelser, for både store og små. Du kan få to ture for ens pris, ved at tage et kuponhæfte med, de fås i de nærliggende butikker, og på campingpladserne.

13514489_1165393436856925_289549410_n

Min anden tur til Italien i 1989

Oplevelser omkring Lidoen

Venedig, er et sted man skal besøge hvis man tager til Lidoen, det er meget let at tage bussen ud til Punta Sabbioni, hvor der hele tiden sejler færger til Venedig, det er langt billigere at tage bussen, end at kører der ud i bil, da parkeringen der ude er meget dyr.

Hvis du tager til Venedig, og gerne vil spise der over, uden at det koster en formue, så gå lidt væk fra de store attraktioner, ind i nogle små gader, der finder du små gode restauranter, som er lidt mere overkommelige i deres priser.

Lido di Jesolo, er en stor by med rigtigt mange hoteller, butikker og restauranter, byen ligger lige ud til vandet, der er en lang gade som er 10 km lang, som går hele vejen igennem Jesolo, og om aftenen, bliver hele gaden lukket af, så der er gågade, og der er rigtigt mange lækre butikker, så er du til shopping, så skal du besøge Jesolo.

Outlet shopping, er noget jeg elsker, og jeg kan ikke tage på ferie, uden at vi skal forbi et outlet center, der ligger bare så mange gode centre i Europa, og et af dem ligger kun 40 km, fra Cavallino, og det er meget let at kører der ud i bil, der er masser af parkeringspladser. Centret hedder Noventa Di Piave designer outlet, og designer det er hvad der er, der er rigtigt mange af de bedste Italienske brands, som Prada, Gucci, Armani, Cavalli, Benetton og mange andre, der er også mærker i den lavere prisklasse. Besparelserne ligger på 30-70% og i Juli starter de udsalg, hvilket betyder at der kommer ekstra rabat, på de i forvejen nedsatte priser.

Vingård, vil du gerne opleve hvordan Italierne laver vin, så kan du tage på rundtur på et vin slot, du kan tage til Castello di roncade, som ligger lidt uden for Treviso, det tager ca. 45 min. i bil fra Cavallino. En oplevelse jeg stadig har tilgode, så i år skal vi prøve en guide tur på vinslottet.

Har du andre forslag til oplevelser omkring Lidoen, så høre jeg gerne fra dig, da jeg altid kan bruge nye ideer til min ferie 🙂

,

 

 

Måske vil du også læse

Skriv et svar