Billig skiferie

annonce

Hej

Kan du forestille dig, hvordan det vil være at stå på ski ned af pisten, mens solen skinner, og omgivelserne er det rene postkort?

Jeg drømmer allerede.

Og kan slet ikke vente til jeg skal på skiferie, og håber også på at jeg i denne sæson kan nå at komme afsted to gange måske endda tre, hvem ved.

Det lyder måske lidt dyrt.

Men det behøver det slet ikke at være, jeg kan nemt komme på to gange skiferie, til samme pris som en normalt koster.

Vil du med på en billig skiferie, til Østrig?

Østrig er mit yndlings land, når det kommer til at stå på ski, mest nok fordi jeg har boet der 6 måneder, som aupair, for en del år tilbage, men også fordi jeg er helt vild med landet, og du finder ikke den samme stemning andre steder.

Og hvis du gerne vil spare penge på skiferien, så er Østrig det helt rigtige valg, og ja de har også pister til børn og nybegyndere, det behøver man ikke nord på for at få, en skiferie i Norge vil også hurtigt blive meget dyr, da priserne på mad og drikkevarer, er ekstremt høje, og det er her du vil kunne spare rigtigt meget.

Billig skiferie i uge 7, kan det lade sig gøre?

Ja det kan det godt, sidste år var vi i Achenkirch, som er et forholds vist lille område, men rigtigt fint nu hvor mine børn ikke er så store, og derfor ikke kan holde til de lange ture alligevel, så er det rart at der aldrig er ret langt, tilbage til lejligheden.

I år skal vi prøve noget andet, ikke fordi det var dårligt overhovedet ikke, vi har bare lidt nogle andre behov lige nu.

Min søn har svært ved at overskue, at skulle op med en stor lift, derfor vil vi et sted hen, hvor børne bakken ligger ved foden af bjerget, så han kan se den, og vi nemt kan komme op med enten en træk lift eller et transportbånd.

En anden ting var at vi havde lejet en lejlighed, uden forplejning, og det kan også godt blive lidt presset at skulle nå at lave mad, eller for den sags skyld ud og finde en restaurant med to trætte unger.

Regne stykke for sidste års skiferie i uge 7, så sådan her ud:

Lejlighed i 7 dage. 5.500,- inkl. turistskat

Liftkort til to voksne og to børn 3.200,- (Børn under 6 år er gratis, så vi betalte kun for et barn)

Transport/Diesel + vejafgift 2.500,-

Så var er selvfølgelig mad under turen, det har jeg ikke regnet på, da det er meget individuelt, om du vælger selv at lave mad, eller at gå ud og spise.

Samlet pris, for en uge, i uge 7 vel og mærke var: 11.200,-

Ski leje eller eje

Vi har vores eget ski udstyr, derfor er prisen for leje af udstyr ikke med.

Ofte er det også billigere, at købe brugt udstyr på f.eks DBA, end det er at leje det en uge, det har vi gjort til begge børn, da jeg kunne få ski og støvler til dem brugt for 600,- og det koster ca. 1.000,- at leje en uge, så der sparede jeg også lidt, og når de så vokser fra det, så kan jeg sælge det igen, skal faktisk have solgt min søns ski og støvler, da han ikke kan passe det i år.

Tilbud på skiferie i uge 7 2017

Hvor går turen så hen næste år, ja det ved jeg ikke helt endnu, for det sted jeg havde udset mig er allerede udsolgt i uge 7, (der er masser af plads, i andre uger)

Det jeg ville have bestilt, var en tur til Innerkrems, hvor en rejse for 2 voksne og 2 børn, kunne fås for 11.200,-

Og det er inkl. liftkort, 7 overnatninger, helpension som indeholder: morgenmad, middagsmad, aftensmad og mellemmåltider, adgang til wellness område (med pool) og 100 m til pisten.

Ja jeg var solgt

Så det irritere mig lidt at det er udsolgt, men vi har besluttet os for, at vi kun tager afsted i uge 7, både fordi der har min datter ferie, og også fordi både min mand og jeg er selvstændige, og derfor er det lettere at holde ferie, samtidigt med at, mange af vores kunder har ferie.

Sådan finder du en billig skiferie…

Her er mine råd til dig, hvis du leder efter en billig skiferie, og det kan både være til de store områder som Wagrain, Saalbach, Kitzbüel osv. og de mindre kendte områder, med knap så mange km pister.

Du kan på Trivago, nemt finde et hotel i nærheden af et ski område, hvis du ikke endnu har et bestemt sted i tankerne, så kan du søge sådan her.

Søg efter Østrig

Vælg flere filtre, og vælg sportsgren skisport, så kommer alle de hoteller som ligger i nærheden af et skisportssted frem.

Du kan selv vælge om du vil filtrer efter pris eller popularitet, jeg vælger altid efter pris, og så klikker jeg på bynavnet på hotellet, så kommer der et kort frem, hvor du også kan se pister mærket af, så er det meget nemt at se, hvor hotellet ligger i forhold til pisten, og hvor mange pister der er.

Hvis du så gerne vil se pistkortet over området, så kan du finde det på Bergfex.dk

2. Mulighed

Er at se de tilbud der er på Travelbird, hvor du altid får 30-70% rabat på rejser, og de har rigtigt mange gode tilbud på skiferier også.

 

3. mulighed

Er at du finder de forskellige spiskortsteders hjemmesider, som f.eks Kitzbüheler alpen

Hvor du kan sende en forespørgsel, på et ophold, så får du på mail det antal tilbud som du har forspurt på, så kan se selv vælge om det kun skal være overnatning, eller om der skal være mad med i tilbuddet.

Glæder mig til at høre, om du skal på skiferie og hvor du har valgt at tage hen.

Og hvis du kender et godt sted, med en børne bakke nederst i området, så smid det lige i kommentarfeltet. Kunne godt bruge lidt anbefalinger.

Hvis du har spørgsmål, så kom endelig med dem, jeg hjælper gerne…

Lige en lille film, med min datter fra sidste års tur til Achenkirch/Christlum.

[wpvideo qbXC6UOT]

Skriv et svar