Børnetøjs lagersalg i Herning

Jeg har været til et af mine favorit lagersalg i dag hos Fred´s World.

Mine børn elsker deres tøj og 80% af deres garderobe er fra Fred´s World.

Så har du børn i alderen 0-10 år så synes jeg du skal tage et smut forbi, deres tøj er så lækkert og det kan holde til at blive brugt, uden at det kan ses på tøjet, og så er det en kæmpe fordel at det er økologisk og GOTS certificeret, hvilket betyder at tøjet er økologisk fra inderst til yderst og at dem som har produceret det har haft gode arbejdsforhold, og at der i det hele taget er taget hensyn til miljøet både for medarbejdere og naturen.

Nu har jeg en dreng som er allergisk og har prøvet at købe andet tøj, som har givet ham udslet over hele kroppen, da det højst sandsynligt har indholdt nogle skadelige giftstoffer som han ikke kunne tåle, så det er jeg stoppet med og nu køber jeg stort set kun økologisk, da det er bedst for ham men også for miljøet, da tøj produktion er verdens største miljø synder, så alt hvad vi kan gøre for at skade miljøet så lidt som muligt er det bedste.

Du vil helt sikkert gerne vide mere om lagersalget 🙂

Det er meget større denne gang, da de er flyttet i nogle andre lokaler hvor der er mere plads, og der er meget mere müsli med denne gang hvilket der ikke har været der tidligere, og det er vildt billigt de sælger müsli sengerande, tæpper, puslepuder og andet tilbehør til kun 75,- pr. del, du skal nok være hurtigt ude i morgen hvis du vil være sikker på at få fat i nogle af de ting, da det er noget af det mest populære og derfor forventer jeg at det hurtigt bliver udsolgt.

Ellers er der et godt udvalg i alle str. der er 2-4 kasser af hver str. i både drenge og pigetøj og fra Müsli som kun er i str. 56-98 der er der et par kasser med hver str.

Denne gang er hele endevæggen fyldt op med håndklæder og sengetøj, og der er meget at vælge imellem og jeg kan kun anbefale deres håndklæder, jeg har nogen der hjemme som er 8 år gamle, og det kan ikke ses de bliver vasket hver uge.

Der er også rigtigt mange strømper og strømpebukser til både piger og drenge.

Lige når du kommer ind er der overtøj der finder du lidt flyverdragter, jakker og skibukser alt sammen til kun 150 el. 200,- pr. del, der er nogle kasser med regntøj men der er ikke ret meget, så der skal du ikke sætte dine forventninger for højt.

Der er selvfølgelig også tøj fra Ramasjang kluns som nok er et hit blandt de fleste børn, her er der et bord hvor der er en kasse med hver str. og det er jo med de kendte figurer Rosa, Onkel Reje, Hr. Skæg og Kristian.

Jeg har taget en masse billeder der ude for at kunne give dig et indblik i hvad de har, og har du spørgsmål så siger du bare til 🙂

Åbningstiderne for lagersalget finder du her: Fred´s World lagersalg

Priser:

Børnetøj og Müsli tilbehør 75 kr. pr. del
10 stk. børnetøj for 600 kr. (10 stk. for 8 stk.’s pris)
Overtøj fra 150-200 kr.
Tilbehør fra 25 kr.
Sengelinned fra 80 kr.
Lagen fra 80 kr.

Måske vil du også læse

Skriv et svar