Børnetøjs lagersalg i Kolding

I dag har jeg været i Kolding, til lagersalg hos Reima.

Det er et rigtigt godt lagersalg, priserne er gode, der er god plads og et godt udvalg.

Reima laver primært overtøj, det er også jakker, skibukser, flyverdragter, huer, regntøj og gummistøvler du finder mest af. Men de har også skiundertøj, fleecejakker, badetøj og babytøj.

Der er tøj fra str. 62 – 164, så der er noget til alle alders grupper.

Reima er Finsk, så det er Reima Danmark som sælger ud af deres danske lager, det er rester fra tidligere sæsoner, samt kollektionsprøver, det bliver holdt i Kolding, da det er der de har deres lager, derfor vil der ikke komme lagersalg andre steder i landet.

Kan se på de ting jeg har fået med hjem, at besparelsen er meget høj, jeg har købt luffer, dem gav jeg 75,- for normalt koster de 299,-

Så besparelsen ligger på 60-80%

Her er priserne og størrelse vejledningen.

Jeg var også til deres lagersalg sidste år, hvor jeg fik overtøj til begge mine børn, og det er virkelig god kvalitet, de har brugt deres jakker både i skole/børnehave, men også på vores skiferie, og de har holdt dem godt varme, og det kan stort set ikke ses de har været brugt.

Så derfor vil jeg klart anbefale deres overtøj.

Jeg fandt en skijakke, som min søn skal bruge til vinter og på vores skiferie, den har et vandsøjletryk på 15.000 mm, det ser man ikke hos ret mange andre mærker.

Jeg fandt også en jakke til min datter, det er en alm. vinterjakke, men alligevel har den et vandsøjletryk på 10.000, det har de færreste skijakker, så det synes jeg er rigtigt godt.

Kollektionsprøver

Kollektionsprøverne fås kun i str. 80, 104, 128 0g 140, der er også tilbehør, så tjek kassen ud selvom dine børn bruger en anden str.

Pris 150,- for flyverdragter og jakker alt andet 50,-

Badetøj

Der er et stort udvalg i overtøj til babyer, og så er der babytøj i uld til kun 50,- pr. del.

Jeg vil lige slå et slag for UV badetøj, det er uundværligt, hvis man skal holde ferie et sted hvor man er meget ude at bade, jeg har set så mange børn være solskoldede, fordi de hverken har solcreme eller uv badetøj på, og det synes jeg er rigtigt synd, pas nu på de små i solen.

Derfor har begge mine børn, altid uv badetøj på når vi er på ferie, nu er de blevet lidt større, så nu er det badebukser og en t-shirt, hvor det før var dragter, så behøver jeg kun at give dem solcreme i ansigtet, og på arme og ben.

Der hvor vi skal på ferie i Italien, skal man have badehætte på i poolen, ja vi ser åndssvage ud, men hvad det gør alle de andre også, for dem man kan købe der nede er ikke specielt kønne. Der er ungerne lidt mere heldige, da de har fået UV badehatte, med cap på, hvilket jeg også godt kunne bruge, så jeg ikke får sol i øjnene hele tiden.

Priserne for badetøj er 75,- pr. del og det er også for dragter, så det er gode priser.

 

Støvler

Så er der også forskellige støvler og sandaler, som alle koster 200,- de støvler på billedet, koster normalt 500,-

Gummistøvler koster 100,- de er rigtigt gode, jeg kan godt lide at de har en tykkere sål, så de ikke så hurtigt bliver slidt ned, som jeg synes de gummistøvler som bare har en flad bund ellers gør. Min datter har præsteret at slide hul, i tre par Celavi gummistøvler på en sæson, selvom jeg fik nye på reklamationen, så er det alligevel irriterende. Så køb Reimas i stedet for…

Men alt i alt et rigtigt godt lagersalg, som jeg helt sikkert vil tage til igen næste år, jeg fik taget en del billeder, som du kan se her.

Reimas lagersalg holder åbent i morgen og indtil fredag.

Har du spørgsmål, så stil dem endelig.

 

Måske vil du også læse

Skriv et svar