Børnetøjs lagersalg i Herning 

Så er jeg lige kommet ud fra lagersalg hos Brands4kids, ja de åbner først i morgen, men der har været VIP i dag for personalet, og der skal nok blive fyldt op, så der er noget i morgen også.

Der er masser af tøj at vælge imellem både til store og små, og denne gang er der rigtigt meget overtøj, både flyverdragter, jakker, termotøj, regntøj, skibukser, softshell og masser af gummistøvler.

Priserne er rigtig gode, flyverdragter koster 250,- normalt 1.000,- dog skal du lige huske at der skal ligges moms oveni. Så det er med at have hovedregningen på plads 🙂 hvis ikke det skal blive for dyrt.

Et godt råd, og noget jeg selv gør inden hvert lagersalg…

Er tjek inden du tager afsted hvad du mangler, og i dette tilfælde hvad dine børn mangler, og skriv det ned, er tidligere kommet hjem med alt for meget tøj de ikke havde brug for, og har så stået og manglet noget andet, så nu tager jeg lige et kik i klædeskabet inden jeg kører, og tager så kun det med hjem de mangler. Og denne gang var det kun flyverdragter og strømper.

Praktisk:

De modtager kreditkort og kontanter. Der er parkering lige ved døren, der må IKKE parkerer ved AO.

Her er billeder fra lagersalget, hvor du også kan se nogen af priserne.

Jeg har gennem årene købt rigtigt meget tøj til mine børn hos Brands4kids, da det er billigt og tøjet er i god kvalitet som holder, vi har haft en del overtøj der fra som regntøj og termotøj, og jeg har altid kunne sælge det brugt, så andre har kunne få glæde af det.

Blog indlægget er lavet efter aftale med Brands4kids, og kan derfor betegnes som en REKLAME, jeg skriver dog min mening  og oplevelse af lagersalget.

Måske vil du også læse

4 kommentarer

  1. Hej tilbudstossen!
    Tak for dit blogindlæg!! ????
    Ville lige høre om det er muligt at have klapvogn med til lagersalget eller om det bare er et NO GO (er det plads mellem “standene”)? På forhånd tak!

Skriv et svar