Bruuns Bazaar konkurssalg

Hej

Jeg har i dag, været i Højbjerg v. Århus, for at se Brunns Bazaars konkurssalg, som åbner i næste uge.

De har virkeligt meget lækkert tøj, så det er svært ikke at blive fristet, jeg fandt rigtigt meget jeg godt kunne bruge.

Bruuns Bazaar holder lagersalg fra d. 15.- 17/4 både i Århus og Glostrup. Men i Århus vil de fortsætte, med at holde lagersalg indtil d. 30/6, så når weekenden er ovre, så kommer alle resterne fra Glostrup, til Århus, så der vil hele tiden være meget at vælge imellem.

Jeg har været i Århus, men udvalget vil være stort set det samme i Glostrup, der er rigtigt meget basis og klassiske styles, som ellers aldrig kommer på tilbud, så her kan du gøre et godt køb, men ellers er udvalget mest varer fra 2016, det samme tøj som hænger ude i butikkerne lige nu til fuld pris, og det får du 50% rabat på.

De har fundet et rigtigt godt lokale, hvor der er meget plads og gode parkerings muligheder, og du kan også nemt komme der til med bus. Det ligger lige ved siden af Red Office, så det er meget nemt at finde.

2016-04-08 11.06.00

God stor parkeringsplads, men du skal nok regne, med at den hurtigt vil være fyldt, på fredag.

Der kommer til at være 8 prøverum, så du kan prøve tøjet på, hvilket jeg klart vil anbefale, da du ellers kan komme til at gøre en masse fejlkøb, tro mig det har jeg gjort mange gange, fordi jeg ikke lige gad og prøve, men det kommer til at være dyrt, så nu prøver jeg altid, også selvom det gør at det tager noget længere tid at være til lagersalg.

Der kommer til at være mange mennesker på åbningsdagen, så der skal du forvente at skulle stå i kø, både til at komme ind og for at betale.

Der vil løbende blive fyldt op med nye varer, da der er rigtigt meget, de havde kun pakket 1/4 del ud, da jeg var der, men leder du efter en speciel style eller en dyre varer, så ville jeg være der den første dag, da det ikke er alle modeller der er mange af.

På de billeder jeg har taget, kan det godt se lidt rodet ud, men det er fordi de ikke er færdige med at pakke ud, tøjet kommer til at hænge i styles og efter str. så det bliver nemt og overskueligt.

Priserne på tøjet spænder meget vidt, der var undertøj til normal pris på 200,- og så skulle der komme nogle jakker, som normalt koster 30.000,- dem nåede jeg desværre ikke at se. Men det alm. tøj ligger på 1.000 – 3.000,- i vejl. priser. ca.

Til lagersalget kan du betale med kontanter og dankort.

Jeg kunne ikke tage billeder af samtlige stykker tøj, så valgte det ud, jeg bedst kunne lide.

Har du spørgsmål, så bare fyr løs, jeg skal gøre mit bedste for at svare.

Mine Favoritter:

Disse to ting, var det første mit øje fangede da jeg kom ind. Bruuns Bazaar bruger ofte striber i deres design, og de er klassiske, så et sikkert køb, der kan bruges i mange år.
Det her sæt, er jeg også helt vild med, de blå ruskinds leggings, sidder perfekt og den blå blond skjorte, gør at det ikke kommer til at se så råt ud.
Det her sæt, er jeg også helt vild med, de blå ruskinds leggings, sidder perfekt og den blå blond skjorte, gør at det ikke kommer til at se så råt ud.
Er helt vild med den sorte jakke til højre, og den sad bare perfekt, og så er den klassisk, og minder lidt om Chanel, så den kunne jeg bruge i mange år, men synes ikke lige budgettet var til at købe den, normal pris 2.600,- så den koster 1.300,-
Er helt vild med den sorte jakke til højre, og den sad bare perfekt, og så er den klassisk, og minder lidt om Chanel, så den kunne jeg bruge i mange år, men synes ikke lige budgettet var til at købe den, normal pris 2.600,- så den koster 1.300,-

Resten af de billeder jeg har taget.

Måske vil du også læse

Skriv et svar