Den sprang i en million stykker…

Den ene dag jeg skulle lave mad, så åbnede jeg ovnen som man jo altid gør når maden er færdig, men så skete der det at glasset i ovnen sprang i en million stykker.  Og der var glas over alt…

Ved ikke hvad jeg gjorde forkert, ville bare bage en pizza…

Hvad gør man så, et nyt glas ville koste 1.500,- synes ikke jeg ville ofre så meget på en 10 år gammel ovn, men så var det jeg kom i tanke om Miele, de har en Outlet butik, så fik mig en ny ovn, den koster normalt 7.000,- men fik den til 3.500,- og er sikker på at have en ovn der holder i mange år, da jeg kender Mieles ting, og ved det er høj kvalitet.

De holder forresten lagersalg i Maj, hvor man kan finde alt i hårde/hvidevarer

Den nye ovn, som jeg er meget glad for 🙂

 

Måske vil du også læse

Skriv et svar