Fred´s World lagersalg i Herning

  REKLAME

Hej

Jeg har lige været ude hos Fred´s World, som er ved at gøre klar til lagersalget i morgen, de er denne gang i et større lokale, til venstre for hvor det plejer at være, derfor er der også mere plads, og mere tøj ikke mindst 🙂

img_2665

Priserne er de samme som det plejer at være, med et stk. for 75,- og 10 stk. for 600,-

Overtøj ligger fra 75,- for en sommerjakke og op til 200,- for en flyverdragt, det er ekstremt billigt, og deres tøj er virkeligt godt, mine egne børn har stort set ikke andet, da jeg ved de kan lide at have det på, og det kan holde til at blive brugt, og du kan ikke se det på tøjet, når det har været vasket mange gange.

Så jeg kan gå helt amok, når jeg kommer til lagersalget, og får som regel også fyldt begge børns garderobe op, så de kan klare sig, indtil næste lagersalg.

For er der en ting der er sikkert, så er det at jeg aldrig køber noget til fuld pris 🙂

Der er rigtigt meget at vælge imellem, og i alle str. dvs. 56-140, plus der er ekstra meget undertøj og nattøj denne gang, og der er også meget af deres gode sengetøj og lagner.

Deres håndklæder til børn, vil jeg også anbefale dig du køber nogle af, vi har en del, og de er bare meget mere lækre end andre håndklæder til børn, de er tykkere og blødere.Og dem til babyer, er 100×100 cm, hvor andre kun er 80×80, det gør at de kan bruge håndklædet i noget længere tid, min søn på 5 bruger stadig sit babyhåndklæde, med hætte, og han er så glad for det.

Lagersalget er fra i morgen torsdag og indtil lørdag, du kan se åbningstiderne, på Fred´s Worlds lagersalg her

Så er du i Herning, og har du børn i aldren 0-10 år, så skal du til det her lagersalg, jeg ville også kører langt efter det, hvis ikke det var fordi jeg er i Herning hver dag.

Der er tøj fra tidligere kollektioner, og det er både vinter og sommer, vil dog lige sige at går du efter uld nu, så er der ikke meget at komme efter, men der er rigtigt mange, bluser, bukser, shorts, t-shirts, kjoler, dragter, bodyer mm. så der er meget at vælge imellem, jeg fik en del sommertøj til begge mine børn og flyverdragter til næste år, da jeg ville være sikkert på at få Fred´s World til dem, da de i år har haft nogen fra et andet mærke, som ikke levede op til det jeg forventede af en flyverdragt.

Det er også sjældent at man spare så mange penge på et lagersalg, så det er bare med at slå til, deres flyverdragter ligger f.eks. normalt på 1.000,- og tøjet ligger på 149,- – 499,- i vejl. udsalgspriser, og nu får du det til 60,- pr. del, hvis du køber mere end 10 stk. men det kan man hurtigt får skrabet sammen.

De har også strømper, huer, halstørklæder og andet tilbehør, som koster 25,- pr. del 6 stk. for 75,- (som gælder for et stk. tøj, så hvis du køber over ti stk. så får du tilbehøret for kun 60,- for 6 stk.)

De har også bambus strømper til voksne, samt lidt t-shirt til mænd.

Og så er det hele 100% økologisk, og GOTS certificeret, som er den bedste certificering, man kan få inden før økologisk tøj, så du får ikke noget der er bedre, du får tøj som er fremstillet uden brug af kemikalier og andre skadelige stoffer, tøjet er produceret under ordentlige forhold.

Obs. Der er ikke Müsli på lagersalget

Du kan betale med kontanter, mobilepay og dankort.

Her er billeder fra lagersalget.

Har du spørgsmål, så bare fyr løs 🙂

Måske vil du også læse

11 kommentarer

  1. Bliver alle lukket ind på én gang eller er der begrænsninger??
    Må man have barnevogn med indenfor??
    Hvis ikke, er der så et sted hvor man kan stille barnevognen imens man er indenfor? Tænker bare at hvis man skal stå udenfor i kø i lang tid, vil det være rart at have sit barn i barnevognen, men hvis den så ikke må komme med indenfor, skal jeg jo lige have en plan for hvad jeg så gør af den.

    1. Der vil blive fyldt op, men tror ikke de har vildt meget at fylde op med, men hvis du tager turen til Herning så er der jo outlet messe, og det er lige på den anden side af vejen, og der er også meget til børn.

Skriv et svar