Fred´s World min favorit :-)

Er lige kommet tilbage på kontoret, efter en tur til lagersalg hos Fred´s World, som for mig altid er en succes, da det er mine børns ynglings mærke, og de vil stort set ikke gå i andet, specielt min søn som har fået en forkærlighed for deres uld, som han vil have på hele tiden, så endelig fik jeg nogle nye uldbukser til ham, så jeg kan smide de gamle ud, da der store huller i, men drengen vil stadig have dem på, det er ikke sådan at have en sensitiv søn nogle gange.

uld tøj
To delt sæt og et par bukser, et sæt koster 75,-

Jeg synes deres udvalg er fint, selvfølgelig kan der godt være str. der hurtigt er væk, men sådan vil det jo altid være, det er jo lagersalg, og man skal derfor ikke altid regne med at finde en helt kollektion med alt i alle str. Men når det så er sagt, så var der meget tøj da jeg var der ude, inden de åbnede, og rigtigt meget sengetøj, som man kan få til både børn og voksne, der var også et fint udvalg af overtøj, var dog ikke henne og tjekke, hvordan udvalget var i de forskellige str.

Der var mange kasser med uld, noget som var det jeg gik efter, så lige nu at jeg har taget uld natkjoler til min datter og ikke natsæt, men pyt med det, hun kan godt bruge kjoler alligevel, de fungere nok bare ikke så godt under en flyverdragt, så det må jeg på jagt efter på et senere tidspunkt, men mon ikke der er andre lagersalg inden vi skal på skiferie.

Priserne er:

1 stk. 75,- 10 stk. eller flere 60,- pr. del

Strømper og tilbehør 25,-

Sengetøj  fra 80,- til 150,-

Lagner fra 80,-

Overtøj fra 150,-

Så der er rigtigt meget at spare, hvad jeg lige sådan kan regne mig frem til, er der for ca. 4.000,- i normal priser. og det kostede 1.000,-

I kan selv tjekke deres priser på Fred´s Worlds webshop de kører hele tiden med de samme, priser, sådan at selvom det ikke er samme print, så koster en bluse i str. 110 f.eks altid 249,-

Her er hvad jeg fik

To uld natkjoler, tre sæt uld nattøj, et par uld bukser, to par bomulds bukser, to bluser, en kjole, 2 par strømper, et par leggings, et sæt undertøj og 6 par bambus strømper.

Deres bambus strømper er de bedste strømper i verden, efter min mening, jeg har aldrig haft bedre strømper, de sidder godt på foden, og de absorbere fugt, og ens fødder kan ånde i dem, så dem skulle jeg lige have fyldt op af, da de andre jeg har efterhånden er en del år gamle, og er ved at være tynde på hælen, så det er gode strømper som holder længe, og så beholder de farven, selvom de bliver vasket 100 gange, de bliver ikke falmet som alm. bomuldsstrømper gør.

Praktisk info:

De modtager dankort , kontanter og mobilepay

Der kan IKKE tages barnevogn med ind

Der er tøj i str. 56 – 164 (146 – 164 er rester af Fred´s Federation)

Lagersalget er hos Leman i Herning, tæt på MCH

Mere info om åbningstider kan se her: freds world lagersalg

Jeg fik lov at komme ind før, da jeg annoncere for dem på Lagersalg.com og skriver dette blog indlæg, og de andre der var inde før officiel åbning, var personale.

Da jeg kørte kl. 13.30 var der lidt kø, men ikke voldsomt.

kø

REKLAME (blog indlægget kan betegnes som reklame, da jeg har lavet en aftale med Fred´s World om at skrive det)

Flere billeder fra lagersalget, har du spørgsmål er du velkommen til at skrive en besked, så hjælper jeg så meget jeg kan.

 

Måske vil du også læse

Skriv et svar