Lagersalgs haul hos Spa Supply

ANNONCE

Hej

Jeg har virkelig været på lagersalg tour i dag, jeg har taget hele vejen fra Jylland til København, for at tage til 3 lagersalg.

Først var jeg inde på Nordhavn, hvor både Gubi og Menu holder lagersalg, rigtig gode lagersalg, jeg fandt bare ikke lige noget, jeg ikke kunne leve uden, så gik tomhændet fra begge lagersalg.

Men grunden til jeg egentlig var taget til Sjælland, var for at komme til lagersalg hos Spa Supply.

Spa Supply er en engros virksomhed, som sælger makeup og hudpleje produkter, til kosmetologer og skønheds klinikker.

De har de bedste mærker som Murad, dr. Hauscka, Juice beauty, Caudalie, Young Blood, Kardashian Beauty og andre beauty brands.

Og at sende mig ind til sådan et lagersalg, er lidt som at sende et barn ind i en slikbutik, hvor man må vælge alt man vil have, og jeg kunne nemt have brugt en af hver af det hele, og nu hvor jeg er kommet hjem, ser det også næsten sådan ud 🙂 Vil dog sige at de havde meget mere, end det jeg har købt.

De har haft VIP lagersalg i dag, for medlemmer af Lagersalg.com, og så i morgen er der åbent for alle, og de har stadigt rigtigt mange varer, så jeg vil klart anbefale dig at tage der ud.

Du kan se adresse og åbningstider her

Her er billederne af det jeg købte, og lidt fra selve lagersalget, jeg må desværre ikke sige hvad det har kostet, men kan sige, at det er meget lang tid siden, at jeg har været til et lagersalg, hvor priserne var så gode.(og jeg kommer til mange lagersalg)

Måske vil du også læse

Skriv et svar