Lagersalg hos Fred´s World

Reklame

Hej

Jeg har lige været en tur ude hos Fred´s World, som starter deres lagersalg i morgen, jeg har bare været heldig, at få lov at komme forbi i dag, for jeg kunne vise dig, hvordan lagersalget er.

Og jeg er lige så begejstret som altid, de har virkelig styr på det, alt er organiseret, og ligger både køns opdelt og efter str. alt overtøj er samlet et sted og det samme gælder sengetøj, strømper osv. hvilket gør det meget nemt, hurtigt at finde det du går efter.

Denne gang er der blevet mere plads, så det er lettere at komme rundt, og også fordi der generelt er mere tøj denne gang, der er rigtigt meget overtøj, også mere end det du kan se på billederne, da de har til at fylde op med.

Og så har de også et hjørne med Ramasjang Kluns, og en lille smule Müsli sengerande og puslepuder, men det er ikke meget så det vil nok være hurtigt væk.

Ellers synes jeg der er et godt udvalg af alle str. der er flere kasser både dem på bordene og under, og så kommer der mere på til i morgen, da de ikke var færdige med at pakke ud, da jeg kom.

Og da vi jo går vinteren i møde, har de sørget for at der er uld nattøj, både til piger og drenge i alle str. hos os har vi både brugt det som nattøj og som skiundertøj, det er simpelthen så lækkert.

Jeg er kæmpe fan af Fred’s World, og det er jeg fordi deres tøj holder længe, det kan tåle at blive brugt og tåler at blive vasket mange gange, og så er mine børn vilde med farverne og deres print, og så er det økologisk og GOTS certificeret, hvilet gør at det ikke indeholder nogen former for skadelige stoffer, hvilket jeg gør alt for at undgå, da jeg selv er meget allergisk og får udslet, hvis jeg tager tøj på, som ikke har været vasket før brug, (ville ønske der var mere økologi, til voksne) og det vil jeg for alt i verden, ikke have mine børn skal udvikle, derfor har vi stort set kun tøj fra Fred´s World.

Lagersalget ligger i Herning, på lageret hos Leman, og der er nemt at parkere.

Se åbningstider og adresse for Fred´s Worlds lagersalg

Du kan betale med kreditkort, kontanter og mobilepay

Der er ikke plads til at have barnevogn med ind, men den kan stilles udenfor, jeg anbefaler at du ikke, tager dine børn med, hvis du har planer om at komme torsdag, da der vil være mange mennesker og meget lang kø.

Torsdag vil der blive lukket ind i hold, da der ikke er plads til alle på en gang, derfor må du også forvente en vis ventetid.

Priser:

Børnetøj 75 kr. pr. del
10 stk. børnetøj for 600 kr. (10 stk. for 8 stk.’s pris)
Overtøj fra 150 kr.
Tilbehør fra 25 kr.
Sengelinned fra 80 kr.
Lagen fra 80 kr.

Jeg har taget en masse billeder, som du kan se her, hvis du har spørgsmål, så siger du bare til, så skal jeg gøre mit bedste for at svarer.

Måske vil du også læse

Skriv et svar