Marc Jacobs lagersalg :-)

I går var jeg til flere lagersalg i København og et af dem var hos MN Retail, som sælger Marc Jacobs blandt andet, der var også Månestråle, Isabel Marant og Stella McCartney…

Det var meget større end jeg havde forventet, eksklusive lagersalg er som regel i mindre lokaler og med et lille udvalg, men ikke her det var i den gamle Marc Jacobs butik i København, som er kæmpe stor og der var et stort udvalg specielt af tøj, og det hele er sat ned med 60% og hvis du køber Marc Jacobs så var der 60% rabat på det hele men køber du to ting så spare du 70%

Deres tasker er sat ned med 50% hvilket også er meget, når man tænker på at du stort set aldrig finder Marc Jacobs tasker på tilbud, så det er et rigtigt godt lagersalg, hvis du vil investerer i en taske eller noget virkelig lækkert designertøj, der er både klassiske designer items men også de lidt mere specielle det var mest dem der sprang mig i øjnene, derfor er det også det jeg har taget flest billeder af.

Så jeg vil helt klart anbefale at slå et smut forbi du kan se deres åbningstider her: MN Retail lagersalg

Jeg blev helt forelsket i en lille sort taske Fra Marc Jacobs og tænker stadig på den, desværre synes jeg ikke lige jeg havde budget til at købe den øv øv, det må blive næste gang, hvis ikke du når at snuppe den inden 🙂 (det er den som står i deres vindue)

Jeg fik taget en masse billeder og de har lovet at der bliver fyldt op i løbet af ugen, så der kommer endnu flere varer på hylderne.

Måske vil du også læse

Skriv et svar