Møbeloutlet på Sjælland

Bor du på Sjælland, og vil du også gerne, kunne finde billige møbler på møbeloutlet?

Så er der selvfølgelig også butikker på Sjælland, Sit’n Sleep har fire butikker,  i Holbæk, i Næstved, i Ishøj og en i Herlev, hvor du kan købe møbler fra restpartier, som de kan sælge til dig med op til 70% rabat.

De har stort set det samme udvalg, som du kender fra de store møbelkæder, hvor du finder sofaer, spiseborde, stole, senge og ja alt hvad du skal bruge, til at indrette en bolig, bare billigere.

For når vi snakker outlet, så betyder det at du kan købe varer, som enten er udgået fra produktion, emballagen er beskadiget, de kommer fra konkursboer eller andre butikker, som har valgt at sælge en masse møbler samlet som et restparti, de møbler kommer så ud i outlet butikkerne, hvor du kan gøre en god handel.

Så bor du på Sjælland, så er det helt klart en mulighed for dig, at finde billige møbler til gode priser, hos en af Sit’n Sleeps butikker, eller på deres webshop

Jeg faldt lige over nogle forskellige møbler, jeg godt kunne bruge hjemme hos mig.

Delta Kommoden, som godt kunne bruges i stedet for den, jeg har som er ved at falde fra hinanden, den er også langt pænere end den gamle jeg har.

Og sofaen som du kan se på billedet, den i u form med lyst gråt stof, den ville passer perfekt ind i min stue, jeg ville nok vælge den i læder, da det passer bedre ind hos mig.

Mangler du nye møbler?

Så tjek deres butik ud 🙂

Sit´n Sleep

Måske vil du også læse

Skriv et svar