Ohh Ohh et farligt tilbud….

Hej

Er der en ting jeg har svært ved ikke, at købe for meget af, aaalllt for meget…

Så er det make-up og hudpleje produkter jeg elsker at prøve nye ting og eksperimentere med nye farver og teknikker, så alt hvad der har med make-up at gøre er lige mig.

Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse da jeg bedst kan lide de dyre mærker.

Så kan jeg selvfølgelig vente på at der er rabat i Matas, eller blive medlem af en af de der make-up klubber, synes bare heller ikke jeg køber så meget at jeg vil betale et fast beløb hver måned for at kunne få det lidt billigere.

Også fordi jeg har købt meget af det jeg bruger lige nu, sidste gang Spa Supply holdte lagersalg der er selvfølgelig altid noget som vil være mine favoritter og det er de ting, jeg rigtigt gerne vil kunne spare lidt penge på da det normalt aldrig kommer på udsalg, og når alt kommer til alt så er jeg rimelig nærig og vil gerne gøre en god handel, for hvem vil betale fuld pris for noget når man kan få rabat?

Det jeg bruger hver dag og har brugt i maaange år, er Loreal´s voluminous x5 mascara jeg har prøvet mange andre mascaraer både billige og dyre, men har endnu ikke fundet en der er bedre end den, så nu bliver jeg ved det jeg ved virker, og normalt giver jeg 99,- for en men har nu fundet den på en webshop til 85,- og så med 20% ekstra rabat oveni, så kunne jeg lige så godt købe lidt ekstra 🙂

Så har jeg også længe brugt Clinique Beyond Perfecting foundation, som jeg er rigtig glad for den ligger pænt på huden og kan holde hele dagen, lige nu er jeg dog ved at teste Wet n Wilds foundation af, da jeg har set mange anbefalinger af denne.

Og så er der min Beauty Blender som jeg ikke kan undvære, forstår ikke jeg har kunne leve uden den tidligere, den ligger makeuppen så meget pænere på end en pensel, og ja de skal skiftes oftere end en pensel da de går i stykker med tiden, de kan heldigvis vaskes mange gange.

Så det er de tre ting jeg har lagt i kurven allerede, og så er det så at meget af det andet frister helt viiildt, jeg følger en del beauty you tubere og flere af dem fra USA, hvor der ofte bliver anbefalet produkter fra både NYX og Milani, så tænker jeg skal prøve lidt der fra i hvert fald fra Milani da jeg ikke har set det ude i butikkerne, og derfor ikke har kunne prøve det af der. Og tror de har fuldt sortiment af NYX eftersom der er over 600 forskellige produkter fra dem at vælge imellem…

Så er du lige så stor en make-up freak som mig, så tjek siden ud, men pas på kurven kan hurtigt blive stor 🙂

Lige en ekstra ting du får 20% ekstra rabat med koden: SPRINGLOOK

Koden skal bruges hos Nordic Feel

Lige i dag er min make-up meget hverdags agttig 🙂

Måske vil du også læse

Skriv et svar