Skitøjs shopping til ungerne, med rabat…

ANNONCE

Synes December indtil videre, er gået meget stærkt, og kan slet ikke forstå, at der snart kun er en uge til jul, har du det også sådan?

Heldigvis fik jeg købt de fleste julegaver Black Friday, på nettet, ja man skulle ikke tro det, men jeg hader at stå i kø og det der med mange mennesker, samlet et sted, er heller ikke lige mig, men jeg elsker at spare penge, og køber stort set aldrig noget til fuld pris, så jeg køber rigtigt meget på nettet, og selvfølgelig også til lagersalg, men der kommer jeg først når den værste kø er væk, eller hvis jeg kan komme med på noget VIP.

I år skal julegaverne være små, vi rejser nemlig til Østrig og holder jul, så det skal kunne være i tagboksen sammen med skiene, det giver selvfølgelig nogle begrænsninger, men synes jeg har løst det indtil videre, nu mangler jeg bare gaven til min mand (den type som aldrig ønsker sig noget, så ved faktisk ikke endnu, hvad jeg skal finde på, så har du en god ide, så kom med den)

Den webshop, jeg bruger mest når jeg handler tøj, er Boozt, der kan man få alt og til hele familien, så jeg kun behøver at handle et sted, og slipper for at skulle betale fragt flere gange.

I dag giver de 20% ekstra rabat, på alt til børn og det er også på deres udsalg 🙂

For at få de 20% ekstra rabat, skal du bruge:

Kode: HAPPY20

Gælder kun 15.-16.12.2016. Min. beløb 999 kr.

  1. Wheat uld hue 2. MOLO skijakke 3. MOLO elefant hue 4. Kari Traa skistrømper 5. MeToo undertøj 6. MOLO Skijakke 7. MOLO luffer 8. MOLO fleece jakke

Ja der gik vist lidt MOLO, i den for mig i dag, jeg er ellers ikke den store fan af molo, og mine børn har ikke noget af deres tøj, men de laver det bedste overtøj, når det kommer til at skulle bruge det på skiferie, der er der ikke ret mange andre mærker der kan være med, så skal du også en tur på skiferie i løbet af vinteren, så vil jeg klart anbefale at se på skitøj fra Molo, da det har alle de funktioner skitøj skal have, så som snefang, 10.000 mm. i vandsøjletryk, det vil sige at det har den højeste vandtæthed, en jakke kan få, og så er de også meget åndbare og en vigtig deltalje de indeholder ikke flourstoffer, som kan være skadelige.

Når man står på ski, så skal børn have hjelm på, det synes jeg også de voksne skal, men det er ikke et krav, og derfor er det vigtigt med en tynd hue, som kan være under hjelmen, for at de er dækket til ved halsen, og der bruger vi altid en tynd uld hue, og der fandt jeg en billig model fra Wheat, som vil være perfekt, tror faktisk jeg skal skal have købt en, da min datters fra sidste år, sidder lidt stramt

Selvom du ikke står på ski, så er dagens tilbud værd at besøge, da der er rigtigt mange penge at spare, hvis du mangler lidt julegaver eller dine børn, mangler tøj.

Måske vil du også læse

Skriv et svar