Sko lagersalg i København

Jeg har rigtigt været på tur i dag hele fire lagersalg er det blevet til.

Først var jeg ude hos Gant og bag efter hos MN Retail som jeg fortæller om på bloggen i morgen tidlig, og så hos Stylesnob og til sidst sluttede jeg af hos Tommy Hilfiger så man må sige der blev shoppet igennem i dag 🙂

Er der noget jeg aldrig kan få nok af så er det sko, så jeg skulle selvfølgelig forbi hos Stylesnob og se hvad de havde, selvom de først åbner i morgen tidlig så var jeg så heldig at kunne komme ind i dag, også for at jeg kunne vise dig hvad de har så du ved hvad du har i vente i morgen 🙂

De har vildt mange flotte sko, der var mange af deres velkendte ballerinaer i flere forskellige farver og print, og sådan nogen kan man jo altid bruge.

Så var der kasser med kollektions prøver som kun var i str. 37 øv bøv jeg bruger 38, så dem kunne jeg ikke klemme mine fødder ned i, hvilket ærgrerede mig meget da der var mange flotte sko og så kostede de kun 400,- for 2 par.

De skal ikke længere lave accessories derfor kan du gøre en rigtig god handel, på de sidste rester og der var stadig meget tilbage af både armbånd, halskæder, punge, hårpynt og alt muligt godt.

Så er du lige så vild med sko som mig og vil du gerne have nogle gode kvalitets sko, så er det i morgen eller torsdag du skal til lagersalg hos Stylesnob

Der er der billeder af noget af det de har samt priserne, har du spørgsmål siger du bare til 🙂

Måske vil du også læse

Skriv et svar