Slutspurt på udsalg :-)

ANNONCE

Er = 70% rabat

Er der noget jeg bliver draget af, så er det de gule udsalgs skilte hvor der står -70%, jeg kan ikke lade være, med at gå hen og se hvad det er, jeg kan spare 70% på, tror det har noget at gøre med min store nysgerrighed, og hang til at gøre en god handel.

Har du det også sådan?

Så da jeg så, at der var 70% rabat, på stort set alle Bestsellers webshops, så blev jeg nødt til at tjekke det ud, jeg er ret glad for deres tøj, både til mig selv, men også til min mand og mine børn, da jeg ofte kan få det til en rigtig god pris, når de har udsalg.

Største delen af min egen garderobe, består af tøj fra Bestseller, primært Selected og Vero Moda, og min mand har stort set også kun tøj fra Jack & Jones og Selected, så man kan sige vi er glade for deres tøj 🙂

De laver stort set alt, inden for mode, og det er tøj, sko og accessories. Der kan være meget stort forskel på kvaliteten af deres tøj, og der er noget af det jeg har haft købt, som hurtigt er blevet grimt efter vask, til gengæld har jeg også tøj, som jeg har brugt i flere år, uden at det kan ses.

Det jeg går efter, når jeg skal købe tøj er tøj i naturmaterialer, det er bomuld, silke, til dels viskose, bambus, uld osv. Jeg køber aldrig tøj i Polyester, for det første kan min hud ikke ånde i det, og jeg kommer hurtigt til at lugte af sved, ikke særligt lækkert, og så bliver det ofte ret elektrisk og så er jeg bare i stødet, og det vil være en dum ide, at give mig hånden, med mindre du vil have stød.

Så nu hvor der er udsalg, vil jeg gå efter de lidt dyre ting, som jeg normalt ikke ville købe, og det er f.eks. tøj fra Selected, her får du tøj i en bedre kvalitet og du kan finde sweaters i uld, og skjorter i silke, skind items og i den stil.

Det jeg mangler i min garderobe lige nu, er varme bluser, jeg har kun en sweater som jeg kan bruge til et par jeans, og ellers har jeg kun cardigans, derfor ville det være rart med lidt flere muligheder. Og så er jeg stor forbruger af kjoler, og går stort set ikke i andet, det meste af tiden, så der kunne jeg også godt bruge lidt forandring, så det ikke er de samme 4 kjoler, jeg bruger hele tiden, og om sommeren har jeg de sidste år, stort set kun gået med de to samme kjoler, så der skal vist ske lidt.

 

1. Blå sweater         2. Selected cluth          3. Denim skjorte         4.  Gule bukser          5. Sort læder støvle          6. Selected silke kjole

Det er mine favoritter, fra deres udsalg, og det meste er der 60-70% rabat på, så der er virkelig noget at spare.

Der er ekstra rabatkoder, på nogle af mærkerne 🙂

Gå direkte til Bestsellers udsalg

Vero Moda + Noisy May
– Spar op til 70%.
-10% rabat med rabatkoden EXTRA10. Gælder 19-23/1/17

ONLY
– Final SALE op til 70%. Gælder 17-23/1/17
– Køb 3 udsalgsvarer og spar 10% ekstra. Køb 4 udsalgsvarer og spar 20% ekstra

VILA
– Spar op til 70% indtil 24/1/17
– Final clearance 10% ekstra på udsalgsvarer. Brug rabatkode VLEXSALE

Det meste af udsalget slutter i aften, så det er med at være hurtig på tasterne, hvis du vil spare de 70%

Hvad er det bedste ved udsalg?

Skriv en besked i kommentar feltet 🙂

Måske vil du også læse

Skriv et svar